Легкий костюм на теплі дні

• Легкий костюм на теплі дні

Posted by olgakonovalova0305gmailcom on 08/18/2025 at 12:43 pm

Привіт, дівчата! Я в пошуках легкого костюма — щоб і в офіс заповзти, і потім на прогулянку перекинутися. Побачила комплекти з шортами чи міні‑спідницею, дуже милі, але не знаю, чи дійсно тканина дихає і не сідає після прання. Чи є у кого досвід з такими “трикотаж‑костюмчиками”?

archytrektutamailcom replied 17 hours, 24 minutes ago 3 Members · 2 Replies
  • 2 Replies
  • anthonydrowowgmailcom

Member
    08/18/2025 at 1:27 pm

Брала собі костюм зі спідницею-міні й топом на бретелях у стилі «total look» — ідеальний варіант, коли в офісі кондиціонер, а на вулиці тепло. Матеріал приємний до тіла, легкий, не парить навіть у спеку. Після прання тканина не скрутилася, колір залишився таким же. Дуже подобається, що можна носити окремо верх і низ, комбінуючи з іншими речами. Дивилася багато варіантів у різних магазинах, але саме тут https://luforu.com/ мене підкупив підбір кольорів і акуратний крій. Якщо хочеш щось універсальне й стильне, рекомендую пошукати подібні костюми в якісних онлайн-каталогах — я свій знайшла саме так.

• archytrektutamailcom

Member
    08/18/2025 at 2:11 pm

Знайома купувала подібний костюм зі спідницею й топом для роботи та прогулянок. Вона задоволена, бо матеріал легкий, дихає і добре тримає форму. Каже, що комбінує його з іншими речами й виходить кілька стильних образів

Log in to reply.